Kako mi u Elit-Webu pristupamo predviđanju

Danas želimo razgovarati s vama o tako važnoj temi za SEO promociju kao što je predviđanje. Uostalom, kada bilo koja tvrtka ulaže u promociju vlastite web stranice, važno joj je postići očekivane rezultate, ne prijeći okvire proračuna i, općenito, biti siguran da novac nije bačen uzalud.

Ako ste već radili sa SEO izvođačima, vjerojatno ste čuli izraz “Mi jamčimo rezultate ” . Ali koliko su ta jamstva stvarna? Je li uopće moguće napraviti točna predviđanja u SEO-u? I kako ne naići na izravnu manipulaciju?

O svemu tome ćemo danas!

Kako izgledaju prazna obećanja

Pozivamo vas da pogledate vrlo rječiti primjer. Potencijalni izvođač daje nekoliko stvarno atraktivnih jamstava odjednom:

Već sada izgleda prilično dobro. Štap za pecanje je vani. Dalje – više. Također vam nude vrlo lijep grafikon rasta prometa:

Ili čak ovaj:

Ali ovdje bi pažljiva osoba trebala imati logično pitanje: “Na čemu se točno temelje ovi grafikoni?” Pogotovo ako prije toga nije provedena sveobuhvatna analiza vaše web stranice, poslovanja, niše, konkurenata i ciljane publike…

Stoga prvi savjet: ako vam se pokažu takvi grafikoni, pitajte potencijalnog izvođača na čemu se temelje. Moguće ih je sastaviti ako je unaprijed obavljen pažljiv rad:

  1. Postavljena su pitanja o radu web resursa i zatraženi su analitički podaci za najmanje prethodne 1-2 godine.
  2. Analizirana je niša u kojoj će se stranica promovirati.
  3. Korištene su različite metode predviđanja.

Čak i tada, istinski odgovoran SEO izvođač reći će vam da mogu postojati određeni čimbenici koji mogu utjecati na rezultate tijekom procesa promocije. Uostalom, Google algoritmi se stalno mijenjaju, pojavljuju se nove metode promocije, a konkurenti ne miruju.

Ako prethodno nije obavljen opsežan analitički rad, onda su svi takvi grafikoni ništa više od manipulacije. Da, moguće je da će izvođač stvarno moći postići navedene rezultate. Ali u praksi su šanse male, jer su prognoze bez analitike “nagađanje iz listića čaja”.

SEO rezultata

SEO promocijom se bavimo više od 10 godina. I vjerujte, ovo je više nego dovoljno da shvatite da je nemoguće napraviti prognoze kao u gorsno Kupite SMS uslugu vnnjem primjeru. Ako ćemo predviđati rezultate, onda tek nakon multifaktorske analize poslovanja klijenta.

Stoga, pristupimo temi s praktičnije strane i razgovarajmo o ispravnom predviđanju.

Predviđanje SEO rezultata: naš pristup

Odmah napomenimo da je u ovom slučaju nemoguće koristiti bilo koji alat ili metodu. Uvijek koristimo kombinaciju nekoliko metoda predviđanja. A ovo nije samo interna analiza stranice, već i studija niza vanjskih čimbenika.

U svakom slučaju, pristup se malo prilago Deze nieuwe manier van waarde creëren impliceert het aannemen đava ovisno o individualnim karakteristikama poslovanja i niši klijenta. Ali postoji nekoliko glavnih komponenti koje svakako analiziramo:

  1. Kvaliteta sadržaja i vizuala. Kao što iskustvo pokazuje, često se postavljaju pitanja o sadržaju web stranica. Ali ovo je jedan od temelja moderne SEO promocije. Prema našem iskustvu, samo nekoliko stranica, kada nam se vlasnici obrate, u početku imaju zaista kvalitetan sadržaj. U većini slučajeva u tom pogledu treba puno raditi.
  2. Tehnička optimizacija. Ovo je još jedna važna komponenta SEO promocije, koja obično zahtijeva puno truda. Usput, čak i novi web resursi gotovo uvijek zahtijevaju optimizaciju. Stoga preporučujemo da to učinite u fampo aero leads nentni razvoja stranice. Ali ne rade svi web programeri to. A kupci, zbog neznanja, ne obraćaju dužnu pažnju na ovu problematiku. Rezultat je da morate platiti više i potrošiti dodatno vrijeme.
  3. Link profila. Ako stranica nije nova, najvjerojatnije već ima određeni profil veze. I nije uvijek visoke kvalitete. Na primjer, događa se da je prethodni optimizator masovno kupovao veze s “loših” stranica. Ovaj pristup ne samo da ne daje pozitivne rezultate, već može čak i naštetiti. Stoga je analiza profila veze i procjena rizika da stranica potpadne pod filtre pretraživanja također iznimno važna.

Programske platforme za oglašavanje

U prošlosti je oglašavanje na web stranicama zahtijevalo dugotrajne pregovore i mnogo detalja. Međutim, danas je to uvelike pojednostavljeno zahvaljujući uvođenju automatiziranog […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *