Pobrinite se za svoju profilnu sliku

Vrlo dobro, prenijeli ste svoju profilnu sliku.

Sjajan potez za vaš osobni brend na Linkedinu!

Ali (opet idemo) izgleda isto kao onaj koji ste koristili za svoj Facebook profil. Da, onaj napravljen u Marini di Pietrasanta na ležaljci s japankama. Ili onaj koji vas prikazuje u kupaćem kostimu, možda dva komada i to s leđa!

Jeste li stvarno sigurni da se možete ovako predstaviti regrutu koji bira kandidate?

SAVJET za osobno brendiranje na LinkedInu: trebate početi razmišljati o LinkedInu kao o svom profesionalnom izlogu i vjerojatno će pogled HR-a pasti upravo na vaš profil.

Siguran sam da imate fotografiju na tvrdom disku na kojoj se predstavljate s profesionalnim izgledom. Ništa pretjerano, pazite, nema potrebe obnavljati fotografije krštenja vašeg nećaka.

Lijepa neformalna fotografija, možda snimljena tijekom sastanka ili sastanka s vašim osmijehom na zaslonu. Slijedite savjete koje je sam LInkedIn objavio kako imati savršenu profilnu fotografiju .

Što izbjegavati u osobnom brendiranju s LinkedInom: prenošenje negativnosti

Ovu pogrešku čine posebno oni koji koriste LinkedIn za izbacivanje osobnih frustracija u vezi s poslom i umjesto toga bi htjeli pronaći posao. Za to, ako želite, postoji Facebook. Ali i tu biste trebali izbjegavati (onda ćemo, ako želite, razgovarati nasamo).

Još jednom radite osobni brend na LinkedInu na pogrešan način.

Zamislite da ste tijekom razgovora za posao ili važnog sastanka samo sažalijevali sami sebe . Odgovorite ljutito, zauzmite umišljen stav. Ili uvijek svaljivanje odgovornosti na druge ljude.

Što mislite kako bi reagirali vaši regruteri? Jes Posebno vodstvo te li ikada mogli uspostaviti nove profesionalne kontakte bez poteškoća?

Posebno vodstvo

 

 SAVJET za osobno brendiranje na LinkedInu: Mo Πώς να δημιουργήσετε μια αποτελεσματική στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ žda se čini glupo, ali na LinkedInu ne morate iznositi svoj stvarni život i misli bez filtera. Ne zaboravite da je LinkedIn platforma za promicanje vaše profesionalnosti. I zapamtite da ako želite prenijeti vrijednost svojoj publici, pritužbe – osobito ako se ponavljaju – najgora su poruka koju možete prenijeti.

Rad u B2B bez posjedovanja stranice tvrtke: još jedna pogreška osobnog brendiranja na LinkedInu

LinkedIn stranice tvrtki omogućuju drugim ko cz lists znaju više o vašoj tvrtki , marki, proizvodima i uslugama te mogućnostima zapošljavanja.

To kaže LinkedIn vodič za izradu nove stranice tvrtke. Ništa komplicirano ili nepremostivo. Sve prednosti za svijest o vašem brendu i osobno brendiranje uz LinkedIn.

 SAVJET za osobno brendiranje na LinkedInu: samo da napravimo usporedbu, to je kao da vodite posao na Facebooku koristeći privatni profil, a ne službenu stranicu vaše tvrtke. Stvari poput ” My Cuggino Social Media Manager “, ukratko!

Nedodavanje veze na web mjesto ili stranicu za kontakt: velika pogreška osobnog brendiranja

Neumetanje poveznice na vašu web stranicu (ili na stranicu za kontakt ili odredišnu stranicu putem koje se vrši konverzija ) izrazito je neoprostiva tehnička/taktička pogreška.

Pogotovo ako radite na webu ili se želite baviti digitalnim marketingom. Kada je kontakt zainteresiran za ono što radite, trebate iskoristiti priliku i dati mu priliku da produbi vaše znanje na vašoj profesionalnoj web stranici.

 SAVJET za osobno brendiranje na LinkedInu: morate dopustiti onima koji gledaju vaš LinkedIn profil da se povežu na vašu web stranicu što je prije moguće. Ili riskirate da ga izgubite!

To bi čak moglo donijeti nove poslovne prilike. Pa zašto si uskratiti potencijalnu prednost?

Općenito, ova greška je uzrokovana malom pažnjom i brigom u upravljanju profilima, a odnosi se i na tvrtke, ne samo na privatne osobe!

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *