Ovo je bilo proširenje korisnih ažuriranja sadržaja

Bogatstvo medicinskih stranica također se nastavilo poboljšavati, posebno onih s vladinim domenama. Zanimljivo je da se trend promoviranja videa umjesto proze preokrenuo u rujnu – YouTube je bio najveći gubitnik ukupno. 13) Ažuriranje recenzija proizvoda (rujan) U rujnu je učinjeno posljednje podešavanje ažuriranja recenzija proizvoda. Kao dio temeljnog ažuriranja i pokazalo se nepopularnim kod mnogih manjih stranica, koje su zabilježile znatan pad prometa i konverzija. Kao što je spomenuto, čini se da su temeljna ažuriranja 2022. pogodovala najvećim hitovima na tržištu. 14) Ažuriranje neželjene pošte (listopad) U listopadu je Google uveo 48-satno ažuriranje spama.

 dizajniranih za filtriranje nerelevantnih

i nestručnih rezultata pretraživanja, uz web-mjesta puna zlonamjernog softvera ili shema za krađu identiteta. Web-mjesta koja su tijekom Voditelj ažuriranog telefonskog broja iz cijelog svijeta za 2024 ažuriranja identificirana kao potencijalni neželjeni sadržaj strogo su kažnjena u smislu rangiranja stranica, au nekim su slučajevima i potpuno uklonjena s Google pretraživanja.

Najistaknutiji ciljevi ažuriranja bili su:

Voditelj ažuriranog telefonskog broja iz cijelog svijeta za 2024

Tanka kopija irelevantna za traženi pojam, osobito ako je automatski generirana Hakirana web-mjesta sa zlonamjernim ili nebitnim mampiasà analytics mba handrindrana ireo preusmjeravanjima i web-mjesta koja nisu usvojila odgovarajuće sigurnosne protokole Skrivene veze ili prekomjerne, nepovezane pridružene veze i stranice Umjetni, strojno generirani promet 15) Ažuriranje korisnog sadržaja (prosinac) Početkom prosinca Google je počeo s izbacivanjem ažuriranja korisnog ažuriranja sadržaja iz kolovoza.

U vrijeme pisanja

prerano je objaviti kakav je bio učinak ovoga. Međutim, obećava da će biti zanimljivo vrijeme. Ažuriranje u kolovozu naišlo je na kritike da je previše aero leads staloženo i da se nije uspjelo dovoljno oštro obračunati s uvredljivim stranicama, posebno onima koje koriste AI sadržaj i SEO taktiku crnog šešira. Mnogi će vlasnici web-mjesta ukrstiti prste na rukama i nogama da ovo ažuriranje pojačava izvornu kopiju stvorenu od strane ljudi koju je stvorila ciljana publika web-mjesta i za nju. Učinak će postati očit početkom 2023.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *